CONTACT: 031.415.09.23

Despre noi

Sign Cart pe GlobCompaniile se orienteaza din ce in ce mai mult spre eficientizarea informatizata a afacerilor, indreptandu-si atentia din ce in ce mai mult pe mediul virtual pentru a crea legaturi cu noi clienti. Pentru a-si atinge obiectivele, acestea isi cauta furnizori de solutii si sisteme informatice care detin experienta si abordeaza cu seriozitate fiecare proiect.

Din acest punct de vedere, echipa dedicata SignCART vine in sprijinul companiilor pentru a le conduce catre eficientizarea vanzarilor online avand in vedere specificul fiecarei companii. Succesul fiecarui proiect este garantat deoarece SignCART beneficiaza de un atu puternic, si anume: cunostinte solide si experienta in nenumaratele proiecte dezvoltate si implementate.

Cu o experienta de peste 8 ani in dezvoltare de sisteme si solutii informatice, echipa SignCART concepe, dezvolta si vinde aplicatii software, cu tot ce inseamna furnizarea serviciilor profesionale pentru sistemele IT si ofera consultanta in implementarea solutiilor web-based pentru toate categoriile de afaceri.

Ce este SignCART?

SignCART este o tehnologie e-commerce «ca la carte» dedicata nevoilor, provocarilor si visurilor e-comerciantilor.

Prestigiul nostru se reflecta prin munca pe care o depunem si prin numarul mare clienti satisfacuti de munca nostra. Colaborarea cu clienti este unul din punctele noastre forte, deoarece in fiecare client noi vedem un parteneriat pe termen lung, deoarece ii suntem alaturi pe tot parcursul dezvoltarii lor, oferindu-le suport si solutii mereu adaptate noilor lor cerinte. Calitatea si responsabilitatea muncii bine facute si-au pus mereu amprenta in proiectele noastre.

Scopul nostru este acela de a pune la dispozitia clientilor nostri o solutie completa pentru a asigura maximizarea performantelor in managementul modern al afacerilor. SignCART isi asuma satisfacerea nevoilor clientilor, carora le ofera servicii de inalta calitate. Permanent echipa noastra este interesata de auto-dezvoltare, de promovarea noilor idei, pentru a fi mereu o echipa puternica in continua devoltare, in concordanta cu cerintele in continua schimbare ale mediului de afaceri

Spiritul de echipa este sarea si piperul, este o atitudine pe care o construim impreuna, cu energie si creativitate, pentru a atinge succesul in toate proiectele noastre.

Let’s put our ideeas together !