CONTACT: 031.415.09.23

Design Magazin OnlineZi de zi tot mai multe companii recurg la mediul online pentru a se mentine pe o piata cu concurenta acerba. Astfel, SignCART ofera o solutie de design personalizat capabila sa optimizeze si sa faciliteze utilizarea oricarui magazin online. Diferenta dintre magazinul dumneavoastra online si oricare altul, o face echipa SignCART, prin conferirea unui aspect unic al magazinului dumneavoastra, atractiv, usor de inteles, dar mai ales, fiabil si care genereaza conversii.

Crearea si integrarea unui design pe masura

Studioul nostru grafic se afla la dispozitia dumneavostra pentru a da nastere unui design personalizat, pe gustul deumeavostra sau adaptat la o grafica deja existanta.

Cu SignCART toate formele sunt posibile:

  • creare design de la zero;
  • retusuri design;
  • integrarea unui design furnizat de dumneavostra;
  • migrarea catre o alta solutie personalizata SignCART;

Nu ezitati sa ne cereti sfatul, e GRATUIT!

Design pagina principala

Pagina principala a unui magazin virtual este defapt coperta siteului si are cea mai mare importanta datorita impactului sau cu potentialii clienti-navigatori pe internet, acesta creeaza o prima impresie in ansamblu despre magazinul in sine. Solutia oferita de SignCART pentru pagina principala isi propune sa invite clientii dumneavoastra sa descopere esenta site-ului parcurgand fiecare pagina printr-un design impresionant, atractiv si prietenos, simplu de utilizat. Echipa SignCART stie ca, oricare client al dumneavoastra este intr-o mica masura interesat de ceea ce se afa in spatele imaginii de pe monitor, si de aceea, acorda o importanta sporita reprezentarii interfatei magazinului online, cu care clientul dumneavoastra intra in contact in primul moment al interactiunii.

Odata captata atentia, echipa SignCART se asigura ca utilizatorul dumneavoastra nu isi va pierde interesul prin desigul magazinului.

Design pagina de categorii

Pagina de categorii este esentiala pentru a oferii clientilor dumneavoastra infomatii despre ceea ce urmeaza sa descopere in site. Astfel, pagina de categorii sintetizeaza produsele ori serviciile ce vor fi oferite clientilor. Pentru a convinge clientii dumneavoastra sa descopere in amanunt site-ul si ceea ce acesta ofera, InnoSense incearca sa trezeasca curiozitatea utilizatorilor site-ului printr-un design unic al paginii de categorii.

Design pagina de produs si/sau serviciu

Vanzarea unui produs depinde 80% de felul in care acesta este prezentat, iar SignCART stie acest lucru, bazandu-se atat pe felul in care produsele sunt asezate in pagina pentru a putea fi usor de descoperit, cat si prin stabilirea unui design optim produselor prezentate.

Servicii aditionale pentru magazinul online

Dati viata ideilor dumneavostra cu SignCART !

In general aceste servicii se adreseaza celor care doresc o personalizare specifica afacerii sale. Acest serviciu este cerut foarte cerut de catre clientii nostri pentru a-si facilita modul operational si functional al magazinului virtual.

SignCART va ofera posibilitatea de a va integra in magazinul dumneavostra virtual orice soft, la cerere, cel mai des folosite fiind de exemplu integrarile cu soft-uri de gestiune, de contabilitate, ERP-uri, platforme on-line, sisteme de afliere s.a.m.d

De asemenea SignCART vine in sprijinul cresterii afacerilor clientilor sai prin dezvoltari suplimentare in ceea ce priveste anumite criterii de departajare a produselor, de calcul al transportului in functie de destinatie, sau pur si simplu alegerea limbii in functie de locatia utilizatorului. SignCART va ajuta atat prin sfaturi utile dezvoltarii afaceriilor dumneavostra prin diverse soft-uri sau dezvolta soft personalizat la cerere.