CONTACT: 031.415.09.23

Dezvoltare magazine online

START LA VANZARI! Nicio limita grafica!

Echipa SignCART va poate dezvolta un design unic, personalizat, in functie de cerintele dumneavoastra si de domeniul de activitate al magazinului virtual. Numai cu noi puteti stabili detaliile grafice ale magazinului online inainte de semnarea contractului si plata unui avans!

SignCART este o solutie deja testata si folosita de multi clienti, care se poate adapta oricarui magazin online, fie ca este vorba de o afacere mica fie ca este vorba de un magazin online cu peste 50.000 de produse, suntem pregatiti sa iti intrecem asteptarile.

Alegand SignCART, nu cumperi un software, ci alegi o echipa de specialisti care vor contribui la succesul afacerii tale.

 

ADAPTABIL

Se pot adapta orice module, se pot integra module noi si poate comunica simplu si eficient cu ERP, Comparatoare de preturi, diverse sisteme de plata, diverse sisteme de afiliere.

MODULAR

InnoSense a fost gandit astfel incat sa fie modular, iar dezvoltarile ulterioare sau eventualele probleme sa fie rezolvate in cel mai scurt timp, fara a influenta functionarea magazinului online.

CALITATIV

Multumirea clientilor nostri, cat si cumparatorilor de pe magazinele virtuale este scopul nostru. De aceea ne straduim sa aducem un plus de performanta si calitate cu InnoSense - soft magazin online.

REAL TIME

Stim foarte bine ca timpul este o resursa irecuperabila. De aceea cu InnoSense procesele sunt astfel gandite incat nu veti pierde timpul. Aveti acces instant la comenzi,stocuri,produse,plati efectuate,etc.

In siguranta

In sigurantaSECURITATEA DATELOR

Deoarece avem cele mai bune solutii de hosting pe servere dedicate, care beneficiaza de backup zilnic puteti fi siguri ca datele dumneavoastra vor fi intotdeauna in siguranta.

SIGURANTA PLATILOR

Platile se desfasoara intr-un mediu securizat, fara riscuri de securitate pentru client. Comunicarea intre comerciant si procesatorul de plati este securizata, astfel incat nimeni sa nu poata intercepta si decodifica datele clientului.

STABILITATE

SignCART este o solutie testata care nu da gres. Configurata corect pe un sistem de servere va functiona impecabil chiar si la mii de comenzi pe zi.

Evolutie

SignCART este un software adaptabil care tine seama de cele mai noi tehnologii si de aceea la cerere, SignCART poate adapta magazinul si intr-o versiune minimalista, dar total functionala, pentru functionarea in mod optim pe dispozitivele mobile.

Daca va doriti un magazin virtual ultra optimizat, care sa respecte standardele web atunci SignCART este solutia. Noi va oferim cea mai buna optimizare pentru a aparea in paginile Google cat mai usor si cat mai rapid, astfel incat vizibilitatea magazinului dumneavostra virtual sa fie cat mai mare sporind astfel substantial cota vanzarilor si profitabilitatea afacerii.

Profitati de un instrument de newsletter complet

Acum va puteti gestiona afacerea de oriunde in lume atat de pe mobil cat si de pe PC deoarece SignCART va poate asocia magazinului dumneavostra un sistem de newsletter oferindu-va posibilitatea de a mentine in permanenta contactul cu clientii dumneavoastra - fiind de departe cea mai optima solutie pentru fidelizarea clientilor, mai ales daca este folosita impreuna cu sistemul de vouchere.

Fara abonament sau optiuni ascunse !

Cu SignCART puteti beneficia in sfarsit de un magazin virtual pe modelul « castig-castig » adica magazinul odata construit si achitat poate fi gestionat de catre utilizator fara niciun cost suplimentar lunar. Fara limita la numarul de produse adaugate pe site - echipa SignCART dezvolta pentru dumeavostra magazine virtuale care sa va permita o vanzare in masa a produselor si serviciilor dumneavostra.

Usor de utilizat

O administrare unica si ergonomica. Interfata de administrare a SignCART, este de fapt un meniu optimizat, ultra modern si foarte usor de utilizat astfel incat dumneavostra nu aveti nevoie de nicio formare speciala sau de cunostinte informatice. Astfel ca puteti uita de costurile suplimentare generate de adaugarea produselor, pentru ca va puteti gestiona singuri magazinul online.