CONTACT: 031.415.09.23

Innovare si diversitate

InovareInovarea in sanul magazinelor a devenit o realitate!

Lumea este intr-o continua schimbare iar noi trebuie sa ne adaptam noi de accea echipa SignCART tine intotdeauna pasul prin noi proiecte inovante. Fiind axati pe crearea de magazine virtuale echipa SignCART pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de structuri de magazine online.

Pentru a putea raspunde cerintelor clientilor trebuie sa plecam de la o constatare simpla si anume accea ca retail-ul viitorului nu mai este deloc ceea ce era odata: clientul de maine nu va mai cunoaste diferente intre cumparaturile virtuale pe internet si cumparaturile fizice din magazin. In primul rand trebuie sa tinem cont ca clientul se va axa pe achizitionarea produselor si serviciilor celor mai avantajoase, care se vor gasi in mare parte pe web avand parte de mari beneficii si anume: castigul timpului, accesul la compararea preturilor, comanda 24/24, comoditatea si siguranta, posibilitatea returnarii produselor si recuperarea banilor integral.

In al doilea rand magazinul virtual este o inovare prin insusi intrebuintarea sa, adica scopul lui nu mai este simplist- cel de a vinde produse ci suporta o adevarata transformare devenind un spatiu atractiv si animant care pe langa scopul de a vinde produse are si scopul de a-si fideliza clientii si de a-si creea un brand de prestigiu.

A inova inseamna a atinge succesul in lansarea unui nou produs pe piata sau unor noi surse de materie prima sau tehnologii. Putem vorbi de asemenea de inovare atunci cand facem referire la noi moduri de organizare (un flux eficient...), noi metode si practici (vanzari online...) sau proceduri.

Pe scurt, pentru noi inovarea inseamna integrarea celor mai bune cunostinte intr-un produs sau serviciu creativ care sa iti permita sa mergi cat mai departe in ceea ce priveste satisfacerea clientilor.

Fiecare proiect realizat de noi este o inovare si spunem asta atat datorita interfetelor personalizate pe care le oferim cat si prin structura propriu-zisa a magazinelor virtuale.

Plecand de la ipoteza ca orice magazin virtual este o solutie pentru a-ti creste vanzarile, noi venim cu un plus pentru a putea obtine in final o crestere globala a afacerii atat prin popularitatea pe internet datorita unui magazin virtual profesional, cat si prin cresterea considerabila a volumului vanzarilor, conturarea unui brand dar si o diminuare substantiala a costurilor (ex: chiria unui spatiu comercial, salariile vanzatorilor, utilitati etc).

Diversitatea consta in crearea de magazine virtuale personalizate in functie de cerintele clientilor dar si de necesitatile navigatorilor pe internet.

Facebook te promoveaza!

Una din cele mai noi metode de promovarea este invadatorul internetului- Facebook, asa ca echipa SignCART vine sa sustina evolutia afacerilor clientilor sai promovandui prin postarea automata pe cel mai utilizata retea de socializare a lumii. Pe facebook magazinul tau virtual va face o adevarata explozie a popularitatii, fiind vizitat de mii de navigatori de internet. Promovarea automata pe facebook este inca un atu in raspandirea imaginii tale ca si companie fiind una din cele mai noi tehnici de marketing virtual.

Am pregatit pentru clientii nostri un pachet inovator de promovare a magazinului virtual, si anume postarea automata pe facebook. Acesta este un punct forte in materie de marketing pe care echipa SignCART il pune la dispozitia clientilor intr-un pachet foarte atractiv pentru orice companie care are drept scop intensificarea semnificativa a vizibilitatii pe internet.

Tine ritmul schimbarilor! Alege inovarea, alege SignCART!