CONTACT: 031.415.09.23

Management de proiect

Managementul Proiectelor

Schema Project Management

Crearea unui magazin virtual nu se rezuma doar la utilizarea unui instrument de lucru pentru a fi prezenti pe internet. Un magazin virtual este in sine un proiect, si ca orice proiect are nevoie de un management al proiectului.

O prima etapa in desfasurarea acetui proiect este acela de a identifica necesitatea clientului, mai precis care sunt asteptarile clientului de la un magazin virtual, care este masura in care acesta ii va creste afacerea si care este strategia pe care trebuie sa o abordeze pentru a atinge acest obiectiv.

Fiecare client este diferit, asadar pentru fiecare client in parte trebuie facuta o analiza a obiectului afacerii si a directiei de dezvoltare. Fiecare etapa in desfasurarea unui proiect este esentiala deoarece proiectul magazinului online necesita o abordare personalizata, o structurare clara logica folosind notiuni si instrumente de inalta calitate pentru a atinge succesul.

Strategia consta in a gasi un echilibru perfect intre obiectiv (ameliorarea imaginii, cresterea vanzarilor, lansarea unui nou produs etc.) si nevoile identificate ale navigatorilor pe internet. Aceasta este baza caietului de sarcini.

O alta etapa consta in elaborarea proiectului magazinul virtual. In aceasta etapa echipa noastra interactioneaza profund cu clientul pentru a putea schita toate detaliile magazinului virtual, atat din punct de vedere structural cat si grafic.

Elaborarea continutului proiectului trebuie efectuata intr-o maniera specifica si esentiala, acesta este momentul in care se face apel la experienta echipei noastre, la creativitatea de care aceasta da dovada la fiecare proiect pe care il concepe. Design-ul are de asemenea o cota parte destul de importanta din proiectul magazinului online deoarece el isi pune amprenta asupra influentei publicului tinta - consumatorii (viitorii clienti). Trebuie avut in vedere si aspectele tehnice cum ar fi domeniul si gazduirea magazinului virtual, alegerea limbajului de dezvoltare, exigentele in materie de accesibilitate, statistica.

Tot in partea de dezvoltare echipa noastra se ocupa de crearea interfetei «panou de administrare a magazinului online» acesta fiind un instrument de gestiune a continutului, oferind clientului marele avantaj de a-si putea gestiona magazinul, facil si rapid, fara niciun cost!

Urmeaza implementarea magazinului virtual. Avand in maini un design definitiv al magazinului virtual, echipa SignCART este pregatita sa construiasca paginile site-ului.

In aceasta etapa se realizeaza construirea arhitecturii de navigare, beneficiand de cele mai bune practici de utilizare; propagarea paginilor continand grafica si continutul textual; crearea efectelor necesare pentru inserarea diverselor elemente de animatie unde este cazul.

Urrmeaza monitorizarea site-ului, etapa in care echipa SignCART analizeaza site-ul pentru a se asigura ca acesta indeplineste toate conformitatile care raspund normelor interne de calitate.

In ultima etapa, cea de evaluare, specialistii nostrii SignCART se ocupa de testarea si re-testarea magazinului virtual, verificandu-i toate functionalitatile. Urmeaza apoi predarea catre client si lansarea propriu-zisa a magazinului online pe piata!

SUCCES !