CONTACT: 031.415.09.23

SaaS - Inchiriere magazin online

O mare diferenta intre programele in mod SAAS si cele open source este faptul ca programele in mod SAAS nu sunt creeate intr-un mod generalist pentru a raspunde diverselor cerinte globale. Daca vorbim de e-comert aici avem in permanenta o lume in miscare si continua schimbare, avem nevoie tot timpul de ceva specific de la un magazin la altul pentru a atrage clientela. Sa incerci sa raspunzi acestei mari piete la un mod standard nu este deloc o idee buna, deoarece risti sa nu mai fi in pas cu noile cerinte.

In ziua de azi moda este sa cumperi cat mai mult si cat mai repede. Cumparatorii - clientii, sunt cei mai numerosi utilizatori castigati datorita noilor functionalitati, in special datorita magainelor virtuale.

Acum aveti posibilitatea sa va lansati in aventura e-comertului cu un buget mic. Solutia este SAAS pentru tarife adorabile!

Fie ca desfasori pentru prima data activitati de comert in mediul online si nu vrei sa investesti multi bani nestiind cate beneficii iti poate aduce comertul electronic, fie ca pur si simplu vrei sa testezi solutia SignCART de magazin online, acum poti inchiria un magazin online de la SignCART.

Inchirierea unui magazin online presupune plata unui abonament lunar pe toata perioada contractului.
Poti avea un magazin online personalizat la costuri minime, design profesional si in acelasi timp, toate functionalitatile de care clientii dumneavostra au nevoie pentru a revenii si cumpara cu incredere. Orice solutie de magazin online de la SignCART va ofera posibilitatea sa intretineti si sa actualizati informatiile ori de cate ori aveti nevoie printr-un panou de administrare prietenos, simplu si usor de inteles si utilizat.

Avantajele inchirierii magazin online

Un avantaj importat inchirierii unui magazin online este acela ca, puteti beneficia de suport permanent pe parcursul desfasurarii contractului de inchiriere – asta inseamna ca orice se intampla magazinul online va fi intotdeauna functional. De asemenea, la inchirierea unui magazin online SignCART beneficiati de gazduire gratuita pe unul din serverele SignCART (servere performante aflate in datacentere prestigioase).
SignCART va ofera garantia unui suport si a unei atentii sporite pentru ca afacerea dumneavostra sa va maximizeze profitul.

 

Avantaje directe

  • Suport permanent pe toata durata desfasurarii contractului

  • Costuri reduse si predictibile

  • Costuri initiale inexistente

  • Se preteaza afacerilor la inceput de drum sau afacerilor mici

  • Update-uri gratuite

  • Securitatea datelor prin backup zilnic

Deosebiri intre magazin online inchiriat si magazin online achizitionat

Costurile intiale ale unui magazin online achizitionat la inceput sunt mult mai mari pe cand la un magazin inchiriat se plateste doar un avans corespunzator unei perioade stabilite de comun acord cu SignCART, mult mai mic decat costul initial al unui magazin online achizitionat.

Caracteristicile unui magazin online inchiriat fata de un magazin online cumparat sunt similare, insa costurile sunt foarte diferite, plata pentru magazinul online se face integral in timp ce plata pentru un magazin online inchiriat se face printr-un abonament lunar cu o cost mic foarte avantajos pentru toate toti care isi doresc o afacere proprie.