CONTACT: 031.415.09.23
 
Dezvoltare Magazin Online

Dezvoltare magazine online

V-ati saturat sa va cautati clienti? SignCART are solutia: magazin online! Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati produsele pe internet prin intermediul unui magazin online pentru a beneficia de o crestere exceptionala a vanzarilor prin intermediul e-comertului. Profitati acum de ofertele SignCART!

 
Design Magazin Online

Design magazine online

Echipa de designeri SignCART vine in sprijinul afacerii tale prin linii grafice de exceptie si reguli ergonomice care sa permita informatiei sa fi lizibila si accesibila oricarui navigator pe internet. Scopul nostru este sa scoatem in evidenta cea mai buna parte a a afcerii tale avand drept scop final cresterea vizibilitatii pe internet si maximizarea vanzarilor.

 
Integrare ERP

Integrare cu ERP

Simplifica-ti chiar acum managementul magazinului tau online prin integrarea cu ERP. SignCART face posibila comunicarea cu orice ERP prin intermediul diverselor interfete WEB dedicate si securizate!

 
Soft la cerere

Software la cerere

Noi adaptam procesele interne ale organizatiei si le transpunem eficient in solutii software personalizate, care iti vor optimiza afacerea. Suntem aici pentru a dezvolta orice software ai nevoie.

 
Promovare

Promovare online

Vrei sa iti sporesti semnificativ nivelul vanzarilor intr-un timp cat mai scurt? Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cunoscuta oferta. SignCART promoveaza produsele si serviciile tale prin diverse instrumente si tehnologii WEB foarte cunoscute dezvoltate de Google, Facebook, Yahoo, Twitter, Linkedin, Pinterest etc.

 
SaaS - Inchiriere magazin online

SaaS - Inchiriere magazin online

Vrei sa ai un magazin online cu un buget extrem de mic? SignCART are o solutie ideala pentru tine! Incepeti chiar acum propria afacere e-comert prin inchirierea unui magazin online. Alege acelasi serviciu profesional intr-o noua formula mult mai avantajoasa!

Scapa de griji! Alege solutia SAAS si vei avea magazinul online la care ai visat pentru contravaloarea unui simplu abonament lunar.